Taravari: Prej sot të gjitha restoranet dhe kafiteritë mund të fillojnë të punojnë

Shpërndaje

Përmes një postimi në fejsbuk, kreu i Gostivarit ka njoftuar se që sot të gjitha restorantet dhe kafiteritë mund te fillojnë të punojne me shitje të kafeve me modelin blej dhe shko.

Postimi i Taravarit: