Zaev: Vendit i nevojiten zgjedhje të shpejta

Shpërndaje

Kryetari i LSDM-së në profilin e tij në Facebook shkruan se vendit tonë i duhen zgjedhje në afatin e parë të mundshëm për të pritur valën e re të coronavirusit të përgatitur plotësisht në vjeshtë.

“Qytetarët dhe shteti kanë nevojë për institucione me legjitimitet të plotë për të krijuar kushte për normalitetin e ri, me aftësi të plotë për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve dhe të rifillojmë ekonominë e Maqedonisë”, tha Zaev.

Ai shtoi se normalizimi i ri do të thotë organizim të zgjedhjeve sipas protokolleve dhe njëqind përqind zgjedhje të sigurta për qytetarët për shëndetin e tyre dhe për të gjithë të përfshirët në procesin zgjedhor.