AAK ‘shuplakë’ Hotit, voton kundër vendimit për heqje të reciprocitetit

Shpërndaje

Qeveria Hoti ka shfuqizuar vendimet përmes së cilave është vendosur masa e reciprocitetit me Serbinë.

Ekzekutivi ka shfuqizuar vendimin e datës 20 mars 2020 të qeverisë së kaluar Kurti për zbatimin gradual të reciprocitetit me Serbinë dhe vendimin e datës 30 maj 2020, për plotësim ndryshimin e vendimit të parë për këtë masë.

Mirëpo, kundër këtij vendimi kanë votuar përfaqësuesit e AAK-së në Qeveri.