Bashkimi bën fuqinë! BDI=copa copa PPD+PDSH+LPK+UÇK?!

Shpërndaje

Shkruan: Dervish Alimi

Nuk e di valle disa ish aktiviste te PDSH te viteve 90 por qe sot aderojne ne BDl, a i kane kerkuar falje kandidatit aktual dhe gjitheperfshires te BDl per Kyeminister te pare shqiptar te RMV, per akuzat dhe etiketimet e atehershme ndaj tij te tipit Najce Ziberoski?!

Apo mos ndoshta nuk kane pasur informata te burimit te pare dhe nuk kane ditur se kishin qene ne nje vije politike me te?! Mos ndoshta ka qene bashkepunetor i ngushte dhe i fshehte i LPK, apo keshilltar inkognito i UCK, gje qe e ka ditur vetem nje rreth i ngushte i lidershipit te BDl…?!

Si duket BDl-se i paska pelqyer shume politika e atehereshme e PPD, pasi qe i ka importuar dhe po i importon me te madhe kuadrot e saj, duke e reinkarnuar dhe rehabilituar edhe lidershipin e ngushte te saj!

Mos dijne ata dicka qe s’e ka ditur populli? Nese po, le te na tregojne per hir te korrektesise dhe ndershmerise politike, ne interes te shkruajtjes se sakte te historise politike te shqiptareve te Maqedonise.?!