Bela rrëfen bisedën e një haxhiu: Nuk ka vota për atë që ma shau Pejgamberin!

Shpërndaje

Valon Bela nga Lëvizja Ndryshe, në rrjetin social ka rrëfyer një bisedë të një haxhium i cili e ka bërë të qartë se në këto zgjedhje nuk ka vota nka vota për atë që ma shau Pejgamberin, na shau 700 mijë nana, Kurban Bajramin na quajti Suxhuk Bajram dhe besimtarët i quajti budallenjë, duke iu referuar përgjimeve nga ana e zyrtarëve të BDI-së para një viti.