Bojan Jovanovski – Boki 13 dën.ohet me 9 vite bu.rg

Shpërndaje

Bojan Jovanovski i akuzuar në rastin “Reket”, shpallet fajtor dhe dën*ohet me 9 vite bu*rg. Ndërsa ish shefja e Prokurorisë Speciale, Katica Janeva me 7 vite bu*rg. Bojan Jovanovski, vendimin e gjykatës e cilësoi si vendim tendencioz dhe politik.

“E di sa do të ma zgjasni parabur*gimin, sepse për këtë keni urdhër”, u shpreh Boki 13.

Ish shefja e prokurorisë Speciale, Katica Janeva nuk ishte prezentë në seancën e sotme të rastit “Reket”, për të dëgjuar aktgjykimin.

Lëndën gjyqësore kundër Jovanovskit dhe Janevës e udhëhoqi gjykatësja Vaska Nikollovska-Masevska, ndërsa përfaqësues i akuzës ishte prokurorja Villma Ruskoska.