Flamuri shqiptar po valon në Sanxhak! (Foto)

Shpërndaje

Të rinjtë shqiptar nga venbanimi Boroshticë e Peshterit në përkrahje të PAD (SDA) në Tuin dhe Listës zgedhore Dr. Sulejman Uglanin.

Zgjedhjet lokale dhe republikane në Serbi janë më 21 qershor. Shqiptarër për herë të parë dalin me një listë zgjedhore. Rezultati pritet të jetë më i mirë se kurdoherë më parë. Shqiptarët synojnë t’i kenë 3 deputet dhe gjasat janë idelae që me PAD -in (SDA ) e dr. Sulejman Uglanin të formojnë grupin parlamentar.