Fotografia e parë e kandidatit për kryeministër, Naser Ziberit në xhami, po afrohen zgjedhjet!

Shpërndaje

Kandidati për kryeministër NAser Ziberi sot ka falur namazin e xhumasë në Tetovë dhe ka postuar një fotografi në facebook. Kjo është fotografia e parë e Naser Ziberit në xhami, që ndërlidhet edhe me faktin që po afrohen zgjedhjet.

“Lutje të pranuara në këtë Xhuma miq. Përshëndetje nga Xhamia e larme në Tetovë.

Поздрав од Шарената џамија во Тетово пријатели”, ka qenë porosia e Ziberit me të cilën ka shoqëruar fotografinë e postuar.