Hoxha: BDl nuk mund të frikësojë asnjë, do humbë edhe pushtetin

Shpërndaje

Sekretari Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha i ka bërë apel të administratorëve, arsimtarëve, profesorëve, mjekëve, OJQ-ve dhe të gjithë tjerëve që mund të jenë të kërcënuar nga BDl të mos keni frikë aspak sepse BDl ka humbur forcën.

Ja reagimi i plotë i Hoxhës në Facebook.