Ish shefja e Prokurorisë Speciale, Katica Janeva shpallet fajtore dhe dën.ohet me 7 vite bu.rg

Shpërndaje

Ish shefja e Prokurorisë Speciale, Katica Janeva e akuzuar në rastin Reket për keqpërdorim të detyrës zyrtare sot është shpallur fajtore dhe dën*uar me 7 vite bu*rg. Janeva me vet-kërkesë nuk ishte prezentë në seancën e sotme gjyqësore për të dëgjuar vendimin e gjykatës.