Kasami ‘demaskon’ BDl-në: Janë futur në kampin e VMRO-së, janë duke i kryer shërbim

Shpërndaje

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, në emisionin Klan debat që transmetohet në televizionin Klan Maqedoni, ka folur për zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

Bilall Kasami ka komentuar edhe ngjarjet e fundit në mes BDl-së dhe VMRO-së, ku ka thënë se BDI është futur në kampin e VMRO-sëm duke i shërbyer atyre. Gjithashtu, Kasami tha se pas këtyre zgjedhjeve do të ketë një qeverisje të mirë, ku do të përmisoj jetën e qytetarëve.