Kasami: Vëmendje të veçantë bujqive, produktet e tyre të shiten edhe në Evropë

Shpërndaje

Kreu i Besës Bilall Kasami sot ka realizuar një takim me bujqit, duke u shprehur se bujqit në qeverisjen e ardhshme të 15 Korrikut do të kenë vëmendje të veçantë dhe gjithashtu do të ndihmohen edhe me subvencione për të lehtësuar punën e tyre.

Më tej Kasami premtoi se për privatët do t’ju ndërtojmë qendër grumbullimi për produktet bujqësore.