“Kryeministri Shqiptar”, Hoxha: Ta ndajnë mendjen në BDl, kush ka drejtë të fol, Grubi apo Xhaferi?!

Shpërndaje

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha, është gjendur përballë analistëve politik në emisionin Click Plus ku ka folur rreth aktivitetit politik në fushatën zgjedhore të partisë dhe koalicionit LSDM – Besa. Xhaferi në lidhje me vlerësimin se a e bën Lëvizjen Besa parti kombëtare pasi ka bërë koalicion me një parti maqedonase, është përgjigjur se bartësit e listave në zona të ndryshme me banim shqiptar janë shqiptar.

Hoxha ka komentuar edhe idenë e kryeministrit shqiptar, atë e quan populiste, ku BDl e sheh se po bie dita ditës në rejtingin e vet. Gjithashtu, Hoxha ka thënë se BDl duhet ta ndaj mendjen, kush ka të drejtë të fol në BDl, Grubi apo Xhaferi.