Maqedonia e Veriut në fund të listës për menaxhimin të COVID-19 nga 200 vendet e botës (Dokument)

Shpërndaje

Një raport i detajuar prej 250 faqesh nga Deep Knowledge Group tregon një vlerësim rreth menaxhimit dhe sigurisë së 200 shteteve të botës për Covid-19.

Maqedonia e Veriut rradhitet në nivelin e fundit të shteteve sa i përket sigurisë, madje edhe shumë larg shteteve të rajonit siç janë, Kosova, Shqipëria, Srbia, Mali i Zi…

Raporti i plote: Këtu