Mësoni sa vota kishin marrë në zgjedhjet e 6 tetorit, deputetët që u betuan sot

Shpërndaje

Katër deputetë të rinj janë betuar sot në seancën e rregullt e cila është duke u mbajtur edhe më tutje, shkruan Gazeta Blic.Visar Hoti, Ismet Beqiri, Faton Bislimi dhe Arbëreshë Krasniqi, i kanë zëvëndësuar deputetët të cilët tashmë janë bërë anëtarë të qeverisë Hoti.Visar Hoti në zgjedhjet e 6 tetorit, kishte arritur t’i merr 7299 vota, Ismet Beqiri 7026, Faton Bislimi 7018 dhe Arbershë Krasniqi 3675.

1. Visar Hoti,7299
2. Ismet Beqiri 7026
3. Faton Bislimi 7018
4. Arbershë Krasniqi 3675