Në çfarë vendi duam të jetojmë?

Shpërndaje

LSDM udhëheq koalicionin më të madh, më të larmishëm dhe më të fortë të përbërë nga 25 parti politike që është favoriti absolut në zgjedhje. Për herë të parë, kemi një koalicion plotësisht multietnik dhe 60% e kandidatëve tanë janë gra. 120 emrat e qytetarëve të përgjegjshëm dhe me reputacion janë plotësisht të përgatitur për të kontribuar në ndryshime pozitive, në të mirë të qytetarëve dhe shtetit. Tani është koha për iniciativa të reja për të cilat jemi angazhuar para qytetarëve dhe para vetvetes.