Nesër fluturime të tjera nga Rinasi, njihuni me destinacionet

Shpërndaje

Janë shtuar destinacionet drejt të cilëve kanë nisur fluturimet nga aeroporti i Rinasit, ku krahas Vjenës, Beogradit, Athinës, Milanos, Venecias, Firences, nesër mund të udhëtohet dhe drejt Romës, Brukselit dhe Budapestit e Pisës. Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e martë janë:

[?] Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

[?] Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim

[?] Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

[?] Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

[?] Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

[?] Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

[?] Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim

[?] Albawings – Tiranë – Pisa dhe kthim

[?] Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim

[?] Tui Fly – Tiranë – Bruksel dhe kthim

[?] Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.??

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit e BE.