Ora policore dhe masat kufizuese mund të kthehen këtë fundjavë?!

Shpërndaje

Nga rritja e numrit të infektuarve me Covid-19 në Maqedoni ka pasur reagime nga qeveria dhe komisioni për sëmundje ngjitëse që në fundjav të kthehen masat rigoroze në vende ku ka më së shumti të infektuar

Sipas Tv Sitel jo zyrtarisht mësohet se neser do të mbahet mbledhje e kryetarëve të komunave të Shkupit dhe Komisioni për sëmundje infektive dhe pritet të vendoset për masa restriktive duke filluar nga kjo fundjavë.

Pritet të mbyllen qendrat tregtare, pazaret, te rikthehet ora policore në gjithë shtetin ose vetëm në vendbanimet ku ka më shumë të infektuar.

Këto informata janë jo zyrtare deri në momentin që do të konfirmohen nga organet e shtetit.