Profesori i njohur: Ti besosh Ali Ahmetit për kryeministrin është sikur ti besosh Isa Mustafës!

Shpërndaje

Profesori i njohur shqiptar i filozofisë, Hysamedin Feraj, analizon zhvillimet në Maqedoni, e veçanërisht fushatën e BDl-së. Ai bën një paralelizëm mes fushatës së Ali Ahmetit dhe Isa Mustafës në Kosovë.

Postimi i plotë:

“Kush i beson premtimit të Ali Ahmetit për kryeministër shqiptar nuk dallon nga ata që i besuan Isa Mustafës:

Bënë sikur po zgjidhnin Vjosa Osmanin, por në fakt zgjodhën vetë Isa Mustafën, patriarkun e mosndryshimit”, thotë Feraj.