Qeveria Kurti shkarkon personin që ktheu në punë Bedri Istrefin e Njazi Thaçin

Shpërndaje

Ministrja në detyrë e MEPTINIS, Rozeta Hajdari e ka shkarkuar kryesuesin e Inspektoratit të Punës, Valon Lecin.

Ky vendim ka ardhur menjëherë pasi, Inspektorati i punës i ka shpallur të paligjshme, shkarkimin e drejtorit ekzekutiv të Korporatës Energjetikë të Kosovës, Njazi Thaçin dhe drejtorin e Telekomit, Bedri Istrefin.

Prej kur ka ardhë në pushtet qeveria e re, janë bërë më shumë se 4 mijë ankesa nga të shkarkuarit në Inspektoratin e Punës.