Qytetarët vërshojnë rrjetët sociale: KOHA për BDl në opozitë

Shpërndaje

Derisa BDl me të madhe ka nisur fushatatën koha për kryeministër shqiptar, rrjetet sociale janë vërshuar edhe me kritika nga qytetarët të cilët e e quajnë një propagandim bosh të BDl-së për pikë politike para zgjedhjeve.

Aktivist nga Lëvizja rinore por edhe aktivistë të shumtë nga lëvizjet e qytetare tash e disa ditë e quajnë jo serioze idenë e BDl-së për kryeministër shqiptar.

Sipas tyre shqiptarëve më shumë se kurr u nevojitet infrastrukturë stabile, ujë të pijshëm, shkolla e shumë gjëra të tjera për jetë normale.

Ndryshe BDl-së sot publikoi një bilbord të pakuptimtë duke vendosur dy liderët e partive maqedonase dhe një figur të zbazët që simbolizonte kryeministrin shqiptar.