Qytetari bie në gjunjë dhe ia puth këmbët Albin Kurtit (Video)

Shpërndaje

Një gjest jo edhe i zakonshëm ka ndodhur këtë të hënë në Prishtinë, përderisa ish-kryeministri Albin Kurti po kalonte në shesh.

Një qytetarë është përkulur para Kurtit, duke ia puthur këmbët atij, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Kjo gjë ka ndodhur përderisa Kurtit ishe duke u larguar nga sheshi.

Albin Kurtit ka dalë për të përcjellë se si është duke shkuar nënshkrimi i peticionit për shkuarje në zgjedhje.

Në pamje shihet momenti i përkuljes së tij deri sa reagimi i Kurtit ishte tentimi për ta ngritur nga toka.