Shpërthejnë gurbetçarët, 2000 kilometra udhëtojmë, në Maqedoni nuk na pranojnë testin turp! (Foto)

Shpërndaje

Shpërthejnë të revoltuar gurbetçarët, 2000 kilometra udhëtojmë, në Maqedoni nuk na pranojnë testin turp!

Disa gurbetçarë që janë nisur nga Gjermania për në Maqedoni sot të revoltuar shprehen se shteti i Maqedonisë nuk i lë të kalojnë në kufi edhe pse kanë test negativ nga COVID-19 duke mos ua pranuar.

Ata thonë se kanë udhëtuar 2000 kilometra dhe se kjo është e turpshme se si mund të na kthejnë mbrapsht.

Ja dëshmia.