Skandal: Katica Janeva zhv.ishet para zyrtarëve të revizionit (Video)

Shpërndaje

Ish-kryeprokurorja Speciale, Katica Janeva ka bërë një skandal në Entin Shtetëror të Revizionit.

Ajo ka nisur të zhv*ishet dhe ka qëndruar vetëm me veshjet e brendshme, derisa revizorët i kanë prezantuar raportin për punën financiare të Prokurorisë Speciale. Ajo ishte hetuar për shkak të shpërndarjes ës bonuseve të larta që ka pranuar përveç rrogës gjatë mandatit të saj, edhe ate duke përfituar mbi 150 mijë euro, për katër vite.

Ajo derisa ka dëgjuar raportin në një moment i ka thënë policëve se gjithçka më është e tepërt që po bëhet ndaj saj dhe se ka nisur të zhvishet. Më pas është thirrur ndihma e shpejt dhe i është dhënë një injeksion qetësimi.

Ekipet policore më pas kanë dërguar ish-kryeprokuroren në shtëpinë e saj, aty ku po vuan masën e arrestit shtëpiak.