Sondazhi i IFES: 20% e të anketuarve do të votojnë për koalicionin e LSDM-së dhe Besa, 16% për koalicionin e VMRO-së

Shpërndaje

Kur u pyetën se për kë do të votoni në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, 20% e të anketuarve u përgjigjën se do të votojnë për koalicionin e LSDM-së dhe Besa, 16% për koalicionin e VMRO-DPMNE-së, 6.2% për koalicionin e Aleancës së Shqiptarëve dhe Alternativës, 5.9% për BDl, 0.6% për të majtën, 0.3% për PDSH…