Të enjten vendoset nëse rikthehet ora policore për fundjavën

Shpërndaje

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe gjatë pyetjeve të gazetarëve në koherencën për shtyp tha se po analizojnë të gjithë situatën dhe po bëjnë anketime nëpër klasterët dhe deri të enjten do të vendoset për një bllokim eventual gjatë fundjavës, meqë edhe e premtja është festë.