Tre autobusë mbeten të ngujuar në Tabanoc në mesin e udhëtarëve ka edhe fëmijë dhe persona të moshuar (Video)

Shpërndaje

Tre autobusë mbeten të ngujuar në Tabanoc.

Nuk e kanë të qartë vendimin e qeverisë për hapjen e kufijve, Rrugëtimi i dhjetëra qytetarëve ka filluar në orën 10, e pas 6 orëve kanë arritur të mbërrijnë vetëm deri në kufij.

Në mesin e udhëtarëve ka edhe fëmijë dhe persona të moshuar.