Ali Ahmeti i pa dëshiruar në Tetovë, rinia me banderolë: Na quajte b**pambuk largohu nga Tetova! (Foto)

Shpërndaje

Sot, në qendër të Tetovës është vendosur një banderol nga disa të rinj, të cilët të revoltuar nga prezenca e Ahmetit në Tetovë e kanë quajtur si person të pa dëshiruar.

Në banderolë shkruhej: ‘Ali Ahmeti na quajte b***pambuka, ik nga Tetova’!

Kjo kujton përgjimet e fundit ku Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi i ofenduan tetovarët duke i quajtur b**pambuk.