BDl – Ditën Eropa, Eropa, Amelika, Amelika; Natën vandalizëm, rrugaçëri dhe ballkanizëm (Foto)

Shpërndaje

Skandaloze dhe e turpshme ajo që po ndodhë në Tetovë,persona deri tani të pa njohur kanë shkatrruar materjalin propagandues të koalicionit “Tash është koha” me gjasë nga paniku dhe ndjenja e humbjes të cilën nuk mund ta përballojnë, kundërshtarët politikë si BDl me gjasë e ndjejnë humbjen e thellë dhe kanë grisur me nervozizëm fotografitë e Ziadin Selës dhe Afrim Gashit.

Ende nuk ka asnjë prononcim zyrtarë deri në këto momente, por shqetsues është fakti se kjo sjellje prishë imazhin e zgjedhjeve dhe do të notohet në raportin final të OSBE-ODIHR për zgkedhjet e 15 korrikut 2020./infomagazin.net

Reagimi i Taravarit: