BDl: Partia e arritjeve te vonuara te shqiptareve te Maqedonise!

Shpërndaje

Nga, Dervish Alimi

BDl e realizoi marrjen e postit te Kryetarit te Komunes se Kercoves me vonese prej 2 mandatesh, atehere kur i beri presion te fuqishem opozita e atehershme, pra dega e PDSH-Kercove;

Pastaj, e realizoi arritjen e Kryetarit te Parlamentit me vonese prej 15 vitesh, atehere kur u forcua opozita shqiptare dhe BDl u pergjysmua,

Me kete tempo, shqiptaret do ta marrin postin e Kryeministrit pas 10 vitesh prej sot, kur BDl te jete zhdukur nga skena politike!

Pra, Sa me e forte behej opozita, aq me shume punonte BDl!

Por Ne tanime s’kemi kohe per te humbur ne pritje qe BDl te zgjohet nga gjumi! Koha eshte qe fatin e politikes shqiptare ta merr ne dore opozita, qe punet te behen me shpejt dhe me mire!