Diaspora: Na pritë vendëlindje se po vijmë ta bëjmë ndryshimin sepse tash është koha

Shpërndaje

Diaspora shqiptare po bëhet gati,po mobilizohet për të ardhë në vendëlindje për të sjellë ndryshimin më 15 korrik.

Një grup sot është nisur nga Wels i Austrisë,sipas tyre edhe Wiena po bën përgaditje për udhtimë të organizuar drejt ve dëlindjes për të votua koalicionin “Tash Është Koha”.

Organizime të ngjajshme po bëhen edhe në Zvicërr, Gjermani, Belgjikë dhe Itali.

Diaspora gjithmonë ka dhënë kontributin e sajë të jashtzakonshëm për vendëlindjen si në aspekt finansiar po ashtu edhe edhe në çdo aksion dhe veprim politikë.

Ardhja e diasporës është një sinjal shum i qartë se ndryshimi i pushtetit në Maqedonin e Veriut tani më është punë e kryer.