Djaloshi i ri që incizon rrugëtimin e tij nga Zvicra për në Maqedoni (Video)

Shpërndaje

Ky vit ka prishur planet e shumë mërgimtarëve, por jo edhe të një djaloshi të ri i cili me preardhje është nga Maqedonia e Veriut, por jeton në Zvicër.

Ai, përmes një video ka përshkruar rrugëtimin e tij drejt vendlindjes, duke filluar nga Zvicra, përmes Gjermanisë, Austrisë, Sllovenisë etj.

Autori në mënyrë të përsosur e ka përshkruar gjithë udhëtimin, në kohë pandemie të koronavirusit dhe peripecitë e ndryshme që ka kaluar nëpër vendkalimet kufitare, përcjellë albinfo.