Drejtori Ejup Rustemi me furgonat e Postave të Maqedonisë në shërbim të BDl-së

Shpërndaje

BDl abuzon me popullin për të blerë pushtet dhe përdor pushtetin për të vjedhur popullin.

Furgoni i Postave të Maqedonisë së Veriut shfrytëzohet nga parita e Ahmetit, për shpërndarje të materialeve nëpër zyrat e BDl-së. Ku drejtor është Ejup Rustemi nga rradhët e BDl-së, gjithashtu në këtë institucion gëzon pozit edhe Elvir Zendeli bashkëshorti i kandidates për deputete nga BDl, Arta Bilalli Zendeli. Asgjë më e komplikuar se kaq. Kjo është BDl 18 vjeçare!

Të shohim a është paguar Posta e Maqedonisë për këtë shërbim që i është bërë BDl-së?!

Fotografia është dërguar nga një lexues i portalit tonë.