Duraku nga ASH: Nuk përjashrojmë askend, por është e pa mundur në një qeveri me BDI-në

Shpërndaje

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa sot përmes një press konference kanë njoftuar për ecurinë e protestës së nesërme të paralajmëruar për në ora 19: 00 e cila do të filloj nga parku i Çairit përmes Bi t Pazarit dhe pastaj marrshuta do të parakaloj para Qeverisë duke përfunduar në ora 20:00 tek zyrat e Komisionit Evropjan.

Ata gjithashtu në pyetjen nëse do të ulen në një tavolin me BDl për formimin e Qeverisë, Shefik Duraku ka thënë: Jemi të fokusuar tek protesta e nesërme, por sa i takon bisedimeve, ne jemi një koalicion serioz që kemi marrë shumë vota, tani kemi 12 mandate dhe nuk mundë të sillemi me përgjegjsi, kontakte kemi pasë çdoher dhe kemi me të gjithë subjektet politike pa përjashtime,ska asgjë të re dhe ekskluzive në këtë drejtim,por në një qeveri bashk me BDl është shumë vështirë dhe praktikisht e pa mundur” ka thënë Shefik Duraku nga Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.