Familjarët kundër Kreshnik Bekteshit: “Dora me pesë gishta, është shpresa për ndryshime!”

Shpërndaje

Bashkëshorjta e xhaxhait (vëllait të babait) të Kreshnik Bekteshit, përmes një statusi të publikuar në rrjetin social Facebook, publikisht ka bërë thirrje që të përkrahet Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, koalicion, i cili sipas saj, do ta kthejë buzëqeshjen tek fëmijët dhe do të kthejë shpresën tek rinia, përcjell in7.

“Asnje femije te buzeqeshur,shkolla pa nxenes, rini pa shprese, arsim te shitur, shendetesi te shkateruar, shperngulje te detyruar, qeveri te korruptuar. Dora me pese gishta, eshte shpresa per ndryshime! RESPEKTONI VETEN, JU TE GJITHE QE DUANI NDYSHIME!”, ka shkruar Gjylasfije Bekteshi, nusja e xhaxhait të Ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.