Garë e ngushtë në mes BDl-së dhe koalicionit ASH-AA në njësinë e gjashtë zgjedhore

Shpërndaje

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i ka publikuar rezultatet e para të zgjedhjeve kuvendare në Njësinë Zgjedhore numër 6.

Prej gjithsej 474 vendvotime, KSHZ ka përpunuar 287, ndërsa rezultatet janë si më poshtë:

BDl – 29.24 përqind

ASH/AA – 27.45 përqind

Koalicioni “Mundemi” – 21.16 përqind

OBRM-PDUKM – 13.63

PDSH – 6.54

“E Majta” – 0.84

Integra – 0.46.

Theksojmë që këto rezultate janë publikuar në zyrat e KSHZ-së, pasi web-faqja e tyre akoma nuk funksionon.