Incident i ar.matosur te rruga e “Plastikave” në Shkup, ka të pl.agosur

Shpërndaje

Para pas çastesh mësohet se te “Rruga e Plastikave” ka pasur një incident të armatosur, me ç’rast jozyrtarisht mësojmë se ka mbetur i pl*agosur një person identiteti i të cilit ende nuk dihet.

Menjëherë pas incidentit në vendngjarje kanë dalë ekipet e policisë.

Deri në këto çaste nga MPB-ja nuk kanë dhënë asnjë detaj se kush është pl*agosur dhe cilat janë motivet e këtij incidenti.