Ish ushtari i tri luftërave, Mirsad Neziri thotë ‘tash është koha’

Shpërndaje

Sot kisha nderin që të takoj një ndër luftetarët më të respektuar nga tre luftërat kombëtare çlirimtare, Komandantin Mirsad Neziri.

Gjatë këtij takimi, Mirsadi mendon se TASH ESHTE KOHA për ndryshime tek shqiptarët e Maqedonisë, dhe e vetmja kërkesë e tij ishte, që nga institucionet lokale, po ashtu edhe nga ato qendrore, të ketë një përkujdesje më të mirë për familjarët e dëshmorëve dhe invalidët e luftës, ndërsa veteranëve dhe familjarëve të tyre t’u jepet përparësi në punësim nëpër institucionet publike.

Lavdi të gjithë Dëshmorëve të Kombit.

Mirënjohje e respekt për të gjithë veteranët.

Ideali i tyre, është obligim për ne!