“Janë mbush kutitë në komunën e Sarajit, Kërçovës dhe në disa pjesë të Tetovës! “

Shpërndaje

Mendoj se partitë Aleanca-Alterntiva me gjithë fuqinë që kanë duhet t’i kundërvehen grabitjes maramendëse të votës së lirë nga banda të menaxhuara nga atë që larguan 300 mijë shqiptar nga vendi. Janë bë mbushje të kutivë në Kërçovë ku s’ka as aq drunj, sa ka vota atje. Janë mbush kutitë në komunën e Sarajit dhe në disa pjesë të Tetovës. E të mos flasim për blerje të votave në çdo njësi, bile edhe në pjesët pastër maqedonase. Kësaj garniture me asnjë kusht s’duhet t’i lejohet të bëjë qeveri. Me të gjitha mjetet duhet kundështuar. Popullin dhe rininë e kanë pas, inteligjencën poashtu, bile edhe faktorin e jashtëm nëse mirë gjërat i argumentojnë. Problemi duhet të bëhet politik, paralel ankesave. Asesi s’duhet kësaj strukture t’i lejohet uzurpim i mëtejmë i ardhmërisë shqiptare në Maqedoni, të cilëve ua humbën ardhmërinë, dinjitetin e perspektivën duke i dëbua nga vendlindja e vet. Mendimi im është se këtu s,duhet asesi lëshuar pe. (Mersel Bilalli)