Kasami në Studeniçan: Do të hapim vende të reja të punës, do ta forcojmë ekonominë e vendit

Shpërndaje

Me kandidatin për deputet të zonës numër 1, Kastriot Rexhepin realizuam takim me banorët e Studeniçanit, ku edhe shpalosëm platformën tonë të koalicionit ‘MUNDEMI’. Prioritetet tona të qeverisjes janë të qarta, përmirësimi i jetës së qytetarëve, hapja e vendeve të punës si dhe forcimi i ekonomisë vendore.
#MUNDEMI edhe më #Shumë edhe më #Mirë
#BESA
#Voto 3️⃣