Krejt në mal në Siniçan! Policia, banorët e prokurorja te vendi ku po ndërtohet ujësjellësi (Video)

Shpërndaje

Banorët e Siniçanit ende po qëndrojnë në mal në vendin ku po ndërtohet ujësjellësi. Siç informon gazetari i TV21 nga terreni, atje po qëndrojnë edhe policia dhe prokurorja. Banorët thonë se do të qëndrojnë atje deri sa të realizohet projekti, ndryshe kthim mbas nuk ka.