KSHZ pret nga policia ta zbardh rastin e sulmit të hakerëve

Shpërndaje

Kreu i KSHZ-së, Oliver Derkoski në konferencën e sotme për shtyp deklaroi se është sulmuar ueb-faqja e KSHZ-së dhe se për këtë është njoftuar edhe MPB-ja.

Ai shpreson se së shpejti do të dihet se çfarë ka ndodhur, njofton Telegrafi Maqedoni.

“Ueb-faqja ishte sulmuar, ishte sulm nga jashtë”, tha Derkoski.

Ai tha se janë përpjekur që t’i publikojnë rezultatet në shpejt, por kanë qenë të sulmuar në mënyrë kibernetike dhe nuk është mundur të prezantohen rezultatet.

“Ju them se aplikacioni funksiononte. Me këtë dua t’u kërkoj falje për vonesën e vogël”, tha Derkoski.