“Kushtet e BDl-së për qeveri”, Duraku: Kësaj i thonë po flas palidhje!

Shpërndaje

Nga, Shefik Duraku

Kushtet e BDl-së për qeveri

1. Respektimi I marreveshjes se Ohrit

2. Marrëveshja e Prespës

3. Marrëveshja e fqinjësisë së mirë me Bullgarine?!!!

E para s’kontestohet nga asnjë faktorë politik serioz maqedonas, ndersa dy të tjerat janë ndërshteterore dhe nuk varen nga dëshirat e partnerve te koalicioneve e hiç më pakë nga Bujari.

Kësaj i thonë po flas palidhje!

Partner më të lezetshëm as nuk kanë pasë as që do të kenë partit maqedonase,as nuk munden të gjejnë ndonjëherë.