Liga Shqiptaro-Amerikane mbështet Ziadin Selën

Shpërndaje

Një Përshendetje nga Lobi.

Për vllezerit dhe motrat në Ilirid.

Dhe një Këshill.

Pa kurfar keçkuptim.

Por dhe një Sygjerim.

Vllazeror dhe motra të Kombit!

Po afrohet koh me Moment Historik.

Dita të Bardha për Shqiptarët nē Ilirid.

Aleancat shqiptare Numri 5️⃣

Mos gabon edhe ket her.

Vllazer dhe motra të gjakut e Gjuhēs e të Flamurit.

Se çarqe të caktuar jan inplikuar ne zgjedhje . Vetem e veten ti Damtoj kauzën dhe Shqiptarët në Ilirid.

Mos Gaboni. Mos ndegjo thirre dhe zera Klitha se po punojm apo punuam për Shqiptarët. Mos ju Besoni.

Besoj zërit dhe Arsyes kuq e zi!

Por ne jem këtu nga Washington dc.

Ju tregojm dhe sygjërojm kë- ta voto dhe të Rreshtoheni prapa. Tyre.

Në çoftës është dikush që e njef Ralitetin Atëher beson se Kjo është

Liga qytetare Shqiptare Amerikane.

Me Joe Diuogardi në Kryje.AACL.

Zoti I bekoftë Shqiptarët Dhe pacim

Doren . dhe Kambën e Hajrin.

Drejtë Realizimeve tona shekullore.

Sab Gashi

Washington dc .
USA 🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱
E Djelē 07/12/2020
5️⃣🇦🇱5️⃣🇺🇸5️⃣🇦🇱