Mos të harrojmë ngjarjet e 9 korrikut, flet Halil Snopçe (Video)

Shpërndaje

Pasi më herët e kemi nxjerrë lajmin për momentin dhe ngjarjet tragjike që kanë ndodhur me 09.KORRIK.1997 ( Në mbrojtje të flamurit, 23 vite nga ngjarjet e përgjakshme në Gostivar ), profesori Halil Snopçe tregon ngjarjet si i ka përjetuar kur në atë kohe ka qenë student.

Më poshtë ju sjellim dy video të ngjarjes tragjike kur kandidati për kryeministër ‘shqiptar’, Naser Ziberi ka qenë zv.kryeministër.

Shikoni videot:

Postimi i Halil Snopçes:

Rrëfim i Prof.Halil Snopçe nga ngjarjet e 9 Korrikut 1997 dhe këndvështrimi i tij politik tash si kandidat për Deputet në njësinë zgjedhore nr 6.

Edhe Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari në postimin e tij në facebook shkruan, mos t’i harrojm ngjarjet e 9 korrikut në Gostivar.

Postimi i plotë:

Never forgotten! Never forgiven!

9 korrik 1997, Gostivar

Branko Cërvenkovski & Naser Ziberi