MPB: 537 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Shpërndaje

Gjatë natës së kaluar (28/29.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar gjithsej 537 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Ministria Për Punë të Brendshme vazhdo të bëj thirrje për respektim të të gjitha masave dhe protokolleve që ka miratuar qeveria dhe që kanë për qëllim mbrojtjen dhe ballafaqimin me Kovid-19.