Në një fshat të Shkupit po votohet në oborrin e shtëpisë (Video)

Shpërndaje

Fshat me rreth 20 votues. Perreth tij male të dendura dhe të shumta, kurse në fshat pak shtëpi. Oborri i njërës prej këtyre shtëpi është shndërruar sot në vendvotim. Telma ka vizituar këtë fshat dhe ka sjellu një video storje, transmeton Gazeta Lajm. Në këtë fshat nuk ka as shkollë, as bashkësi lokale. Materiali zgjedhor është sjellur në oborrin e Kiro Nikollovskit.