Nga 90% votave të përpunuara: LSDM 278.881 vota, VMRO-DPMNE- 262.168, BDl-86.816 dhe ASH-AAA 66.193

Shpërndaje

Sipas informacioneve jo zyrtare të cilat i ka publikuar KSHZ nga të përpunuar 3.130 nga gjithsej 3.480 vend votime, Koalicioni i udhëhequr nga LSDM “Mundemi”, ka fituar 272.881 vota ose 36,15, ndërsa Koalicioni i VMRO-DPMNE-së 268.168 vota ose 34.73%.

Për BDl-në kanë votuar 86.816 ose 11.5%, ndërsa për koalicionin ASH-AAA kanë votuar 66.193 ose 8.77%. Për të Majtën kanë votuar 29.851 ose 3.95%.

PDSH ka 11.021 ose 1.46 %, për Integrën 10.082 ose 1.34%.