Prof.Dr. Nazmi Maliqi i bashkohet Ziadin Selës

Shpërndaje

Kënaqësi e veçantë që në këtë rrugëtim tonin, drejt ndryshimit që do të vijë pas 15 Korrikut, të marrim përkrahje nga profesori i nderuar, ish politikani dhe eksperti i sigurisë, Prof.Dr. Nazmi Maliqi.

Këshillat e profesor Maliqit pasurojnë programin dhe ofertën tonë politike që do të sjellë “Shtet për të Gjithë”.
Na priftë e mbara!

#TashËshtëKoha
🖐️