Profesori universitar, Arianit Reka: Panikë në radhët e partisë së krimit dhe korrupsionit. Dënoni ashtu si u do zemra!

Shpërndaje

Profesori Universiat Arianit Reka, në disa postimet e fundit, ka reaguar ndaj pushtetit aktual e sidomos ndaj partisë së Ali Ahmetit, ku u bënë thirje qyetarëve shqiptar të dalin në votime dhe përgjithmonë BDl-në ta dërgojnë në opozitë.

Ja disa postime nga profesori Reka:

#Panikë në radhët e partisë së krimit dhe korrupsionit.
Dënoni ashtu si u do ❤.

#Mos_harroni bombat e krimit, korrupsionit, amoralitetit, tradhëtitë, kurthet, sharjet e vr*asjet…

Është kënaqësi dhe nder të luftosh #krimin dhe #korrupsionin.

Mos i digjni votat.
Qeverinë e re do ta bëjnë
#LSDM_BESA & #ASH_AAA.